Neyo szekrénysor

Nappali összeállítás, alhambra – fényes fehér színben. Opcionálisan LED világítású üvegpolcokkal.

Méret:
Szekrénysor
62.300.-Ft

Winter szekrénysor

Nappali összeállítás salev dió – vanília színben, LED világítású üvegpolcokkal.

Méret:
Szekrénysor
51.000.-Ft

Tania II szekrénysor

AKCIÓS TERMÉK

Nappali összeállítás sonoma tölgy – magasfényű fehér színben, LED világítású üvegpolcokkal.

Méret:
Tania szekrénysor
108.100.-Ft
79.900.-Ft

Rumba szekrénysor

Nappali összeállítás, homokszínű tölgy – fehér színben, LED világítású üvegpolcokkal.

Méret:
Szekrénysor, akciós szekrénysor
99.900.-Ft

C-777 matrac 160 x 200

AKCIÓS TERMÉK

A C777, bonell rugós, félkemény kivitelű matrac kiemelkedő terhelhetőséget biztosító, különlegesen masszív Cardo Tech 1600 rugózattal, acél élkerettel, Cardo Egészség Centerrel és oldalsó süppedésgátlóval készül, melyek biztosítják, hogy gerince egészséges és optimális alátámasztásban részesüljön pihenés közben. A Cardo Tech 1600 rugózatot 16 cm magas rúgók alkotják, amelyek 2,2 mm vastag, minőségi acélból készültek, az optimális sűrűség és a masszív szerkezet kiemelkedő terhelhetőséget, megbízható működést és hosszú élettartamot biztosít. A matrac szélén alul-felül kb. 1 cm széles acél élkeret fut végig, amely még nagyobb stabilitást biztosít, masszív és szép tartású lesz tőle a termék. A Cardo Egészség Centernek köszönhetően a matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán, ezáltal természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben. A megfelelő erősségű oldalsó süppedésgátló rendszer tökéletes alátámasztást biztosít a matrac szélein, így maximálisan kihasználhatóvá válik a fekvőfelület. A matrac egy speciális felületű szivacsréteggel, úgynevezett Soft Point kényelmi réteggel és zónás levarrással készül, mely egyenletes súlyelosztást és így nagyobb kényelmet biztosít. A C777 matrac belső felépítésének köszönhetően mindkét oldala használható alvásra, és kétoldalas rendszere miatt időnkénti forgatása javasolt. A forgatás és mozgatás egyszerűbb megvalósításhoz a matrac két oldalán zsinór fogantyúk találhatóak. A C777 ringlis szellőzőnyílásokkal készül, amelyek a matrac kerületén találhatóak, intenzív és egyenletes szellőzést biztosítanak a felesleges páratartalom felhalmozódásának elkerülése érdekében, megőrizve ezáltal a matrac belső szerkezetének tartósságát. A matrac kiváló minőségű légáteresztő szövetborítással készül. A matrac gyógyászati segédeszköznek minősül, így számos egészségpénztárban elszámolható. A C777 matrac a Balla Bútor üzletünkben megtekinthető és kipróbálható. További kérdés esetén kollégáink állnak rendelkezésre.

Méret:
Cardo matrac, Cardo, Akciós Cardo matrac
205.570.-Ft
179.000.-Ft

Contour matrac 160 x 200

AKCIÓS TERMÉK

A Contour, 3 zónás, zsákrugós, félkemény kivitelű matrac Extra Pillow Top kényelmi párnázattal és 100 % latex réteggel, amelyek egészséges pihenést biztosítanak. A Cardo Egészség Centernek köszönhetően a matrac tökéletes alátámasztást nyújt a test középső harmadán, ezáltal természetes helyzetben tartja a gerincet alvás közben. A független rugózású, 3 zónás zsákrugó rendszer a legkorszerűbb, legmagasabb minőséget képviselő technológia. A 3 zónás zsákrugók csak ott és olyan mértékben süllyednek le, ahol és amilyen mértékben súly nehezedik rájuk, ezért a Pocket Spring rugózat lágyabb rugózást biztosít és jobban felveszi a test körvonalát. További előnye, hogy több rugótölcsért tartalmaz, ezáltal pontosabb és erősebb gerinc-alátámasztást tesz lehetővé, valamint, hogy a zsákrugók egymástól függetlenül képesek mozogni, így még egy „örökmozgó” partner mellett is zavartalan lesz az alvás. A matrac szélén alul-felül kb. 1 cm széles acél élkeret fut végig, amely még nagyobb stabilitást biztosít, masszív és szép tartású lesz tőle a termék. A Sleep Edge matrac süppedésgátló rendszernek köszönhetően a matrac ugyanolyan alátámasztást biztosít a széleken, mint a fekvőfelület többi részén, így egészen a matrac széléig lehet nyújtózni. A matrac egy speciális felületű szivacsréteggel, úgynevezett Soft Point kényelmi réteggel készül, mely egyenletes súlyelosztást és így nagyobb kényelmet biztosít. Az Extra Pillow Top külső kényelmi párnázat a matrac felületére erősített extra fekvőbetét, ami puhább és komfortosabb fekvést biztosít. A matrac 100 % latex kényelmi réteggel készül, ami egy természetes, antibakteriális anyag, segítségével a matrac jobban alkalmazkodik a test felépítéséhez, megnő a rugalmassága, javul a helyreállási képessége és a legnagyobb kényelmet biztosítja minden helyzetben. A Contour matrac belső felépítésének és egyoldalas rendszerének köszönhetően nem igényel forgatást. Az esetleges mozgatás egyszerűbb megvalósításhoz a matrac két oldalán szövet mozgatófülek találhatóak. A Contour ringlis szellőzőnyílásokkal készül, amelyek a matrac kerületén találhatóak, intenzív és egyenletes szellőzést biztosítanak a felesleges páratartalom felhalmozódásának elkerülése érdekében, megőrizve ezáltal a matrac belső szerkezetének tartósságát. A matrac kiváló minőségű légáteresztő szövetborítással készül. A matrac gyógyászati segédeszköznek minősül, így számos egészségpénztárban elszámolható. A Contour matrac a Balla Bútor üzletünkben megtekinthető és kipróbálható. További kérdés esetén kollégáink állnak rendelkezésre.

Méret:
Cardo matrac, Cardo, Akciós Cardo matrac
314.790.-Ft
239.000.-Ft

Pablo nappali sor

AKCIÓS TERMÉK

Nappali sor, antik tölgy – fehér színben.

Méret:
Nappali sor, Pablo
85.000.-Ft
59.990.-Ft

Viala előszoba fal

AKCIÓS TERMÉK

Előszoba fal, sonoma tölgy – fehér színben.

Méret:
Előszoba fal, Viala
100.000.-Ft
69.990.-Ft

Belinda nappali sor

AKCIÓS TERMÉK

Nappali sor sonoma tölgy – fényes fehér színben, LED világítású üvegpolcokkal.

Méret:
Nappali sor, Belinda
122.000.-Ft
84.990.-Ft

Passion ülőgarnitúra

AKCIÓS TERMÉK

Ágyazható, ágyneműtartós, zsákszövet borítású ülőgarnitúra. Mindennapos alvásra is alkalmas Pillow Top réteggel. Jobbos – balos verzióra egyaránt szerelhető.

Méret:
Ülőgarnitúra, zsákszövet
298.900.-Ft
239.900.-Ft

Ülőgarnitúra (Kansas)

AKCIÓS TERMÉK

3-as, és 2-es kanapé, zsákszövet borítással.

Méret:
Ülőgarnitúra
210.000.-Ft
104.900.-Ft

Abigél

AKCIÓS TERMÉK

Textilbőr borítású ülőgarnitúra. Ágyazható, ágyneműtartós.

Méret:
Ülőgarnitúra
224.820.-Ft
199.900.-Ft
Itt vagyok: Főoldal > >

Kérem válasszon az alábbi almenük közül!


Bútor Outlet

  BÚTOROK

  KÖZÖSSÉG

  Kövessen bennünket
  a Google+ -on!

  Home Center Keszthely

  8360 Keszthely, Tapolcai u. 53.
  Telefon: +36-21/2020-144
  Mobil: +36-30/525-36-83

  Bútor Outlet Gyenesdiás, Liget Plaza

  8315 Gyenesdiás, Kereskedők útja 4-6.
  Tel.: +36 (21) 383-1229
  Mobil: +36 (30) 894-7621

  Bútor Outlet Zalaegerszeg

  8901 Zalaegerszeg, Zrínyi út 93.
  Tel.: +36 (21) 202-1801
  Mobil: +36 (30) 926-2362

  butoroutlet.info@gmail.com
  Az árak magyar forintban, ÁFA -val értendőek!